Del en Worker

I dette hjelpedokumentet

Lær hvordan du gir teamkollegaer tilgang til en Worker slik at de kan koble den til skreddersydde agenter eller hjelpe med å administrere den.


Som standard er det bare personen som opprettet en Worker som kan redigere den eller legge den til som en tilkobling. Del en Worker slik at teamkollegaer kan koble den til en Skreddersydd agent eller hjelpe med å administrere den.

Tilgjengelig i Business- og Enterprise-abonnementene.

Når du deler en Worker, kan du velge ett av to tilgangsnivåer:

  • Kan koble til: Koble Worker-en til skreddersydde agenter og se grunnleggende detaljer.

  • Full tilgang: Koble til, rediger, redeploy og administrer Worker-en.

  1. Slå på Utviklermodus fra Innstillinger, og åpne deretter Workers fra utviklerdelen i sidestolpen.

  2. Åpne Worker-en du vil dele.

  3. Klikk på Del og søk etter personen du vil legge til.

  4. Velg et tilgangsnivå, og klikk deretter på Send invitasjon.

De vil motta et varsel og kan koble Worker-en til skreddersydde agenter. Med full tilgang kan de også administrere synkroniseringer og webhooks.

  • Ingen deling med gruppe. Du kan bare dele med enkeltpersoner, ikke Notion-grupper eller team.

  • Workers uten eier. Hvis personen som opprettet en Worker forlater arbeidsområdet ditt, kan Worker-en miste tilkoblingen sin. Hvis dette skjer, kontakt en administrator for arbeidsområdet for å /slett Worker-en.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition