Fjern et arbeidsområde fra organisasjonen eller kontrakten din

I dette hjelpedokumentet

Lær hvordan du fjerner et arbeidsområde fra organisasjonsinnstillingene kontra hvordan du fjerner det fra kontrakten din.


Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere med et Enterprise-abonnement med en kontrakt for flere arbeidsområder.

Det er to separate handlinger du kan utføre knyttet til et arbeidsområde i organisasjonen din:

  1. Fjern et arbeidsområde fra organisasjonsinnstillingene: Dette kobler arbeidsområdet fra organisasjonen din i Notions administratorkonsoll. Arbeidsområdet vil ikke lenger vises under organisasjonens liste over arbeidsområder, og innstillinger og kontroller på organisasjonsnivå vil ikke lenger gjelde for det. Fjerning av et arbeidsområde fra organisasjonsinnstillingene fjerner det ikke automatisk fra kontrakten din eller stopper fakturering.

  2. Fjern et arbeidsområde fra kontrakten din: Dette fjerner arbeidsområdet fra den faktureringsavtalen du har med Notion og stopper fakturering for arbeidsområdet. Du vil ikke lenger bli belastet under kontrakten din. Dette er et separat trinn fra å fjerne et arbeidsområde fra organisasjonsinnstillingene, og må forespørres direkte via [email protected] (eller via din salgskontakt).

Slik fjerner du et arbeidsområde fra organisasjonsinnstillingene:

  1. Åpne arbeidsområdebytteren og velg Administrer organisasjon.

  2. Gå til fanen General.

  3. Velg flisen Arbeidsområder for å se alle arbeidsområder i organisasjonen din.

  4. Finn arbeidsområdet du vil fjerne, og velg ••• ved siden av det.

  5. Velg Fjern fra organisasjon og bekreft.

Når det er fjernet, vil ikke arbeidsområdet lenger administreres av organisasjonens innstillinger. Eierne av arbeidsområdet vil få full kontroll over innstillingene for arbeidsområdet sitt igjen.

For å fjerne et arbeidsområde fra kontrakten din for flere arbeidsområder og stoppe fakturering for det, må du kontakte Notion direkte ([email protected]). Dette kan ikke gjøres via organisasjonsinnstillingene.

Slik ber du om å fjerne et arbeidsområde fra kontrakten din:

  1. Finn arbeidsområde-ID-en for arbeidsområdet du vil fjerne. For å finne den, åpne arbeidsområdet, gå til Innstillinger → kopier arbeidsområde-ID-en som vises der.

  2. Kontakt Notion og inkluder:

    • Skriftlig bekreftelse på at du vil fjerne arbeidsområdet fra kontrakten din

    • Arbeidsområde-ID-en

    • Navnet på organisasjonen din og arbeidsområdet

  3. Notion vil behandle forespørselen og bekrefte når arbeidsområdet er fjernet fra kontrakten din.

Tips: Før du ber om fjerning, må du sørge for at du også har fjernet arbeidsområdet fra organisasjonsinnstillingene dine (hvis aktuelt) for å sikre at innstillinger på organisasjonsnivå ikke lenger gjelder for det.

Tips: Før du ber om fjerning, må du sørge for at du også har fjernet arbeidsområdet fra organisasjonsinnstillingene dine (hvis aktuelt) for å sikre at innstillinger på organisasjonsnivå ikke lenger gjelder for det.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition