Arkiver sider
Notion lar deg arkivere sider i stedet for å slette dem. Hvis du trenger dem igjen, er de enkle å gjenopprette.
Hopp til vanlige spørsmålArkiv lar deg arkivere innhold uten å slette det. Arkiver sider når innholdet er utdatert eller ikke lenger nyttig, men du ønsker fortsatt å bevare kontekst, historikk og lenker.
Arkivering er annerledes enn sletting – arkiverte sider er fortsatt tilgjengelige.
Arkivering er for øyeblikket i beta og underlagt vilkårene i avtalen din. Arkivering er kun tilgjengelig for brukere med Business- og Enterprise-abonnementer.
Når du arkiverer en side:
Du vil se et gult Arkivert banner øverst på siden.
Hvis du arkiverer en overordnet side, arkiveres alle undersider automatisk.
Sider vil ha et arkivikon 🗄️ etter navnet sitt.
Hvis du arkiverer en side i en database, vil innholdet filtreres ut av visningen.
Arkiverte sider kan vises ved å gå til databasens
Innstillinger→Vis arkiverte sider.
Som standard er arkiverte sider skjult fra
Hurtigsøk.For å søke etter arkivert innhold, åpne
Hurtigsøk, klikk på+ Filter→Innholdsstatus→ velg dine preferanser.
Alle med tilgang til å redigere en side kan arkivere eller fjerne arkiveringen av den.
Åpne siden du vil arkivere:
Klikk på
•••øverst i høyre hjørne på siden.Velg
Arkiver.Et gult banner vises øverst på siden. Det vil vise navnet ditt og datoen den ble arkivert.
For å fjerne arkiveringen av en side, åpne siden og klikk på Fjern arkivering i banneret øverst på siden.
Arkiver innhold når:
Innholdet er ikke lenger relevant, men informasjonen det inneholder kan det være behov for å referere til i fremtiden
Slette innhold når:
Siden er virkelig overflødig (test-sider, duplikater osv.)
Du vil ha det fjernet helt fra arbeidsområdet
Lær mer om sletting og gjenoppretting av innhold → Slett og gjenopprett innhold
Bibliotek
Søk
Databaser:
Innstillinger→Vis arkiverte siderKun Enterprise-abonnementer: Administratorer for arbeidsområdet kan se i
Innholdssøk→Vis arkivert innhold
Vanlige spørsmål
Vil arkivering av en side bryte lenker i hele arbeidsområdet?
Vil arkivering av en side bryte lenker i hele arbeidsområdet?
Nei, eksisterende lenker til arkiverte sider vil fortsette å fungere.
Kan folk fortsatt få tilgang til arkivert innhold?
Kan folk fortsatt få tilgang til arkivert innhold?
Ja. Arkiverte sider kan nås i Hurtigsøk, Bibliotek og i databaseinnstillinger.
For å søke etter arkivert innhold, åpne Hurtigsøk, klikk på + Filter → Innholdsstatus → velg det du foretrekker.
Finnes det et sentralt sted hvor jeg kan se alt arkivert innhold?
Finnes det et sentralt sted hvor jeg kan se alt arkivert innhold?
Hvis arbeidsområdet ditt har et Enterprise-abonnement, kan administratorer av arbeidsområdet se arkivert innhold i Innholdssøk → Vis arkivert innhold. Ellers kan arkivert innhold finnes i Hurtigsøk, Bibliotek og i databasens innstillinger.
