Flyt & dupliker indhold
Hvis du har flere Notion-arbejdsområder eller -konti, vil du måske flytte indhold fra det ene til det andet. Vi viser dig hvordan.
Gå til Ofte stillede spørgsmålBemærk:
Når du flytter indhold fra et sted til et andet, bliver dit indhold duplikeret til destinationsarbejdsområdet eller -kontoen, og det oprindelige indhold bliver liggende, hvor det var.
I processen med at dupliker sider fra et sted til et andet kan noget indhold eller nogle indstillinger på den duplikerede side blive ødelagt. Dette kan omfatte links, relationer, tilladelser, sidehistorik og mere. Vi anbefaler, at du beholder dit oprindelige indhold, indtil du er helt sikker på, at det duplikerede indhold er sat korrekt op.
Hvis du har flere arbejdsområder tilknyttet din Notion-konto, og du vil dupliker indhold fra ét arbejdsområde til et andet:
Vælg
+ Ny sidei sidemenuen i det arbejdsområde, der er tilknyttet det indhold, du vil dupliker — denne side vil indeholde alt det indhold, du vil dupliker, for at gøre det lettere for dig at gøre det i bulk.Fra din sidemenu skal du trække alle de sider, du vil dupliker, ind på den nye side.
Åbn den nye side, og vælg derefter
•••→Flyt til.Åbn rullemenuen ud for dit nuværende arbejdsområdes navn, og vælg derefter destinationsarbejdsområdet.
Find et sted i dit destinationsarbejdsområde, hvor dine duplikerede sider kan ligge.
Vælg
Jeg forstår, dupliker.
Hvis du ser "Dupliker mislykkedes" eller en lignende fejlmeddelelse, når du forsøger at flytte indhold fra ét arbejdsområde til et andet, bør du gennemgå og prøve listen over almindelige løsninger herunder.
Du har nået grænsen for duplikeringshastighed
Notion har en maksimal grænse for duplikeringshastighed på 50.000 blokke i timen. Store sæt af sider, databaser og indlejret indhold kan hurtigt overskride denne grænse.
Hvis for meget indhold duplikeres inden for en kort periode, kan du se en mere specifik fejl, såsom "Hastighedsgrænse nået, Prøv igen senere".
Sådan løser du dette:
Opdel stort indhold i små portioner, og dupliker hver portion gradvist over tid.
Vent 1 time, før du prøver at dupliker igen.
Destinationsarbejdsområdet kan ikke acceptere yderligere blokke
Det arbejdsområde, du flytter indhold til, kan have begrænsninger på Abonnement- eller arbejdsområdeniveau, der forhindrer oprettelse af nye blokke. Dette er mest almindeligt med Free-abonnementer og arbejdsområder, der har overskredet deres blok- eller brugsgrænser.
Sådan løser du dette:
Kontrollér, om destinationsarbejdsområdet har brugsbegrænsninger.
Reducer mængden af indhold, der duplikeres.
Opgrader destinationsarbejdsområdet, hvis det er nødvendigt.
Det indhold, der flyttes, inkluderer en låst eller beskyttet skabelon
Nogle Marketplace-skabeloner og beskyttet indhold inkluderer blokke med begrænset adgang. Dette indhold duplikeres korrekt inden for det samme arbejdsområde, men fejler, når der gøres et forsøg på at dupliker det til andre arbejdsområder.
Sådan løser du dette:
Kontrollér, om kildeindholdet stammer fra en låst Marketplace-skabelon.
Brug en ulåst version af skabelonen, hvis den er tilgængelig.
Hvis det er nødvendigt, så genskab indholdsstrukturen manuelt i destinationsarbejdsområdet.
Problemer med tilladelser eller kontoadgang
Kontoen, du bruger til at dupliker indhold, skal have de rette tilladelser i både kilde- og destinationsarbejdsområderne. Duplikering kan mislykkes, hvis:
Du er logget ind på en anden Notion-konto.
Du har ikke tilladelse til at oprette indhold i destinationsarbejdsområdet.
Nogle indlejrede sider eller databaser i det indhold, du flytter, har begrænset adgang.
Sådan løser du dette:
Bekræft, at du er logget ind på den samme konto, og at denne konto har adgang til begge arbejdsområder.
Sørg for, at du har adgang til alle indlejrede sider og databaser, der er inkluderet i flytningen.
Sørg for, at du har tilladelser til at oprette sider i destinationsarbejdsområdet.
Ingen af ovenstående
Hvis intet af ovenstående løser problemet, eller hvis du ikke er sikker på, hvad der forårsager det, så prøv løsningerne nedenfor.
Test med en lille side
Prøv kun at dupliker en lille side til destinationsarbejdsområdet. Hvis den lille side duplikeres korrekt, er problemet højst sandsynligt relateret til:
Indholdsstørrelse
Grænser for duplikeringshastighed
Store databaser eller indlejrede sider
Hvis den lille side fejler, skal du tjekke for problemer med kontotilladelser eller arbejdsområdebegrænsninger.
Opdel stort indhold i mindre portioner
Ved store migreringer kan du prøve at opdele indholdet i små portioner for at flytte det gradvist over tid. Hold hver portion under grænsen på cirka 50.000 blokke i timen. Når du dupliker hver portion:
Flyt mindre sektioner separat.
Undgå at dupliker meget store databaser på én gang.
Fordel store duplikeringsportioner over tid.
Prøv dupliker igen efter at have ventet 1 time
Hvis et duplikeringsforsøg mislykkes, skal du vente 1 time, før du prøver igen. Dette nulstiller grænsen på 50.000 blokke i timen.
Tip: Hvis du ønsker, at din Notion-konto skal være tilknyttet en ny e-mailadresse, skal du blot skifte din e-mailadresse ved at følge vejledningen her →
Sådan dupliker du indhold fra én Notion-konto til en anden:
Log ind på den konto, der er knyttet til det indhold, du vil dupliker.
Vælg
+ Ny sidei din sidemenu – denne side vil indeholde alt det indhold, du vil dupliker, for at gøre det lettere for dig at gøre det i bulk.Fra din sidemenu skal du trække alle de sider, du vil dupliker, ind på den nye side.
Gå ind på den nye side og vælg
Del.Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til den Notion-konto, du vil dupliker indhold til.
Sørg for, at
Fuld adganger givet.Vælg
Inviter.Log ind på den konto, som du vil dupliker indholdet til. Du bør kunne se den side, du lige har delt fra din anden konto.
Inde fra den side skal du trække for at markere alle siderne indeni, og derefter vælge
⋮⋮→Flyt til. Bemærk, at siden, der indeholder alle siderne, ikke kan duplikeres.Find et sted, hvor dine duplikerede sider kan ligge.
Vælg
Jeg forstår, dupliker.
Ofte stillede spørgsmål
Jeg forsøgte at ændre min e-mailadresse, men fik en fejlmeddelelse: "En bruger med denne e-mail findes allerede."
Jeg forsøgte at ændre min e-mailadresse, men fik en fejlmeddelelse: "En bruger med denne e-mail findes allerede."
Hvis du gerne vil ændre din konto-e-mail til en, der allerede findes i Notion, kan du logge ind på den konto, der har den e-mail, du ønsker, og slette den konto for at frigøre den e-mailadresse.
For at slette kontoen skal du gå til Indstillinger i venstre sidemenu, derefter Min konto og så Slet min konto.
Log derefter ind på din nuværende konto, gå til Indstillinger, derefter Min konto, og vælg Skift e-mailadresse. Du bør nu kunne skifte til den frigjorte e-mailadresse.
Jeg kan ikke få til at inviter en anden konto til min side.
Jeg kan ikke få til at inviter en anden konto til min side.
Du har muligvis aktiveret funktionen Deaktiver gæster. Du kan finde den i sektionen Sikkerhed og identitet under Indstillinger i din sidemenu.
Jeg kan ikke finde nogen arbejdsområder i menuen Flyt til.
Jeg kan ikke finde nogen arbejdsområder i menuen Flyt til.
Du har muligvis aktiveret indstillingen Deaktiver flytning af sider til andre arbejdsområder. Du kan finde den i sektionen Sikkerhed og identitet under Indstillinger i din sidemenu.
