Arkivér sider

I dette hjælpedokument

Notion lader dig arkivere sider i stedet for at slette dem. Hvis du får brug for dem igen, er de nemme at gendanne.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Arkivering lader dig arkivere indhold uden at slette det. Arkiver sider, når indholdet er forældet eller ikke længere er nyttigt, men du stadig ønsker at bevare kontekst, historik og links.

Arkivering er anderledes end sletning — arkiverede sider er stadig tilgængelige.

Arkiv er i øjeblikket i beta og underlagt vilkårene i din aftale. Arkiv er kun tilgængeligt for brugere på Business- og Enterprise-abonnementer.

Når du arkiverer en side:

  • Du vil se et gult Arkiveret banner øverst på siden.

  • Hvis du arkiverer en overordnet side, arkiveres alle undersider automatisk.

  • Sider vil have et arkivikon 🗄️ efter deres navn.

  • Hvis du arkiverer en side i en database, bliver indholdet filtreret fra visning.

    • Arkiverede sider kan ses ved at gå til databasens Indstillinger Se arkiverede sider.

  • Som standard er arkiverede sider skjult i Søgning.

    • For at søge efter arkiveret indhold skal du åbne Søgning, klikke på + Filter Indholdsstatus → vælge din præference.

Alle med tilladelse til at redigere en side kan arkivere eller fjerne arkiveringen af den.

Åbn den side, du vil arkivere:

  1. I øverste højre hjørne af siden skal du klikke på •••.

  2. Vælg Arkiver.

  3. Et gult banner vises øverst på siden. Det viser dit navn og datoen for arkiveringen.

For at fjerne arkiveringen af en side skal du åbne siden og klikke på Fjern arkivering i banneret øverst på siden.

  • Arkivér indhold når:

    • Indholdet er ikke længere relevant, men de oplysninger, det indeholder, skal muligvis refereres til i fremtiden

  • Slet indhold når:

    • Siden er reelt overflødig (testsider, dupliker osv.)

    • Du ønsker, at det fjernes helt fra arbejdsområdet

Lær mere om sletning og gendannelse af indhold → Slet og gendan indhold

  • Bibliotek

  • Søg

  • Databaser: Indstillinger Se arkiverede sider

  • Kun Enterprise-abonnementer: Arbejdsområdeadministratorer kan se i IndholdssøgningVis arkiveret indhold


Ofte stillede spørgsmål

Vil arkivering af en side ødelægge links på tværs af arbejdsområdet?

Nej, eksisterende links til arkiverede sider vil fortsat fungere.

Kan folk stadig få adgang til arkiveret indhold?

Ja. Arkiverede sider kan tilgås i Søgning, Bibliotek og i databaseindstillinger.

  • For at søge efter arkiveret indhold skal du åbne Søgning, klikke på + Filter → Indholdsstatus → vælge din præference.

Er der et centralt sted, hvor jeg kan se alt arkiveret indhold?

Hvis dit arbejdsområde er på Enterprise-abonnementet, kan administratorer af arbejdsområdet se arkiveret indhold i Indholdssøgning → Se arkiveret indhold. Ellers kan arkiveret indhold findes i Søgning, Bibliotek og i databasens indstillinger.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Fruition